Кои сме ние

“Балкан Лоджистикс” е доставчик на логистична услуга, работещ с чисто нови митнически и немитнически складове. Фирмата беше открита през 2021 като дъщерно дружество на „Балкан Полимерс“ – лидер в дистрибуцията на полимери в Югоизточна Европа. Значителното увеличение на обемите в последните няколко години води до значителна потребност от логистичен оператор, специализиран в съхранение и дистрибуция на полимери. “Балкан Лоджистикс” ще действа като основен подизпълнител за логистични услуги, като съчетава най-добри практики и иновативен подход към всеки клиент. 

Какво правим

Cъздаваме иновативни решения за верига за доставки от край до край, изработени специално за Вашите уникални бизнес потребности. От активиране на цялостна технология за добавена видимост и ефективност, до установяване на силни взаимоотношения с трети лица и втория по големина интермодален парк в индустрията, ние осигуряваме достъп до подходяща поддръжка и правилните решения за верига за доставки от край до край, в точното време. Работим с Вас за персонализиране на предлаганото от нас, за да отговорим на Вашите потребности. И с едно лице за контакт, огромен набор от технически обезпечени активи и силни отношения с трети лица, вие ще сте получаваща страна на иновативни, нови идеи, които лежат в основата на дългосрочен потенциал.

Главният склад е разположение в България, град Пловдив. Съвременна база в нов логистичен парк  на основния околовръстен път на града.

Защо Пловдив – основни факти:

Група

Warehouse

Services

Polymers

Contact